#19 ✓ invalid
jDeppen

Initial setup problems was only a single quote issue

Reported by jDeppen | February 21st, 2010 @ 05:25 AM

Given a user exists with first_name: 'Jason'
this wouldn't work for me and I pulled my hair out just to find out that all I needed was double quotes:
Given a user exists with first_name: "Jason"

Comments and changes to this ticket

  • Ian White

    Ian White February 25th, 2010 @ 10:24 AM

    • State changed from “new” to “invalid”
  • jDeppen

    jDeppen February 25th, 2010 @ 01:20 PM

    I was wondering why this is invalid? When I run my tests they pass with double quotes but when I switch one to single quotes then I get an undefined step.

    Are double quotes required? If they are required can you note that in the README?

  • Ian White

    Ian White February 25th, 2010 @ 06:32 PM

    Hi there,

    Sorry about that, I misread the ticket as being a solution to another
    invalid bug.

    A note in the readme is a fine idea.

    Cheers,
    Ian

    [#19 state: open]

    Sent from my iPhone

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

Assign tickets to Ian White, so I get notified

People watching this ticket

Referenced by

Pages